Danielle en ik waren na 20 jaar toe aan een nieuw interieur. We hebben Peggy gevraagd om een compleet nieuw woonkamerinterieur te ontwerpen naar onze wensen waarbij al het oude vervangen mocht worden. In het eerste gesprek zorgde Peggy ervoor dat ze een beeld kreeg van wie wij zijn en wat wij graag wilden.

Niet snel daarna en volgens afspraak kwam ze met de eerste goed uitgewerkte 2D en 3D ontwerpschetsen, materialen en interieurvoorbeelden bij ons langs. Tijdens dit gesprek werd meer duidelijk wat we mooi vonden en wat absoluut niet. Voor Peggy voldoende informatie om het ontwerp verder uit te werken. Dit nadat ze een duidelijke offerte had gemaakt voor het interieuradvies en verdere detailuitwerking.

Haar 2D en 3D ontwerp tekeningen en materialen waren allemaal professioneel opgezet waarin we onze wensen konden herkennen, maar waarbij tevens ook zeer verrassende elementen naar voren kwamen. Peggy heeft meegedacht in verschillende indelingen van de woonruimte. In alle gevallen waren deze indelingen goed in balans.

Het was heel prettig om daarna met Peggy de verdere details in de verschillende gesprekken die daarop volgden te bespreken.

Uiteindelijk waren we zo enthousiast over het eindontwerp dat we de verbouwing gestart zijn en onze woonkamer volgens het ontwerp hebben ingericht.

We bevelen Peggy bij een ieder hartelijk aan, omdat ze op een professionele manier je interieurwensen weet te vertalen naar een uiteindelijk haalbaar ontwerp.