Subscribe

Cum sociis natoque penatibus et magnis
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Klantgerichtheid, persoonlijk contact en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel.

Of het nu gaat om een sfeervolle badkamer, een goede indeling van een woonkamer met een uniek en persoonlijk interieur, een effici├źntere indeling van een kantoor, een nieuwe winkelinrichting of een boerderij die moet worden verbouwd tot een trendy┬árestaurant. Ik kan je hierbij ondersteunen en weet hoe je deze plannen waar kunt maken en wat daar allemaal bij komt kijken.

Intake

Een eerste vrijblijvend gesprek, bij jou thuis of op kantoor, is altijd het startpunt. Ik bespreek graag je plannen, wensen en eisen. Je kunt vragen betreffende een project stellen. Ik geef je graag professioneel advies over de mogelijkheden. Mijn aanpak is helder en het persoonlijke contact staat voorop.

Plan van aanpak en ontwerp

Ik zal een plan van aanpak maken. Deze bestaat uit de offerte met een kostenindicatie en een voorstel op maat waarin de benodigde werkzaamheden zijn opgenomen. Hierna zal de ontwerpfase van start gaan. Afhankelijk van de gemaakte afspraken ga ik 2D en 3D (schets) ontwerpen maken, zowel handmatig als in digitale vorm. Er kan eventueel overgegaan worden tot het maken van een (schets) maquette.

Uitvoering en realisatie

Als het ontwerpplan helemaal klaar is, stemmen we af hoe het plan uitgewerkt gaat worden. Ik heb een breed netwerk van vakkundige en betrouwbare mensen om je plan uit te voeren, maar het is natuurlijk ook mogelijk om zelf aan de slag te gaan of op zoek te gaan naar mensen die het plan uitvoeren.

Indien gewenst kan ik het gehele proces begeleiden, van het echt afbreken en opbouwen tot het uitzoeken van de meubels en de accessoires. Ik kan dan waar nodig op tijd bijsturen. Daarom word ik ook graag vroeg in het ontwerpproces betrokken, zodat we samen alles tot in detail kunnen bespreken en uitwerken. Zo wordt het mooiste resultaat behaald.