Subscribe

Cum sociis natoque penatibus et magnis
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Peggy Franssen

Sfeer, rust en ruimtelijkheid zijn de uitgangspunten voor mijn interieurontwerpen. Een winkel of horeca, een woonhuis of kantoor, het gehele pand of slechts één ruimte.

Peggy Franssen

Hoe bijzonder is het om te wonen of werken in een ruimte waar je je helemaal prettig voelt. Graag ondersteun ik je hierbij. Ik vertaal levensstijl, werkzaamheden en specifieke wensen naar het voor jou ideale interieur. Een interieur op maat en wat bij jou past.

Van een inrichting voor oude, karakteristieke panden tot moderne woningen en kantoren. Ook voor een sfeervolle horecagelegenheid of een trendy winkel kun je mijn hulp inschakelen. Of puur en alleen een meubelontwerp, re-styling van een ruimte of een uitgebreid lichtadvies. Ik ondersteun je hierbij graag.

Na ruim 15 jaar als maatschappelijk werker gewerkt te hebben, besloot ik het roer volledig om te gooien. Ik ben mijn hart gaan volgen en startte met een HBO opleiding interieurvormgeving. Dit was een bewuste keuze waarin mijn creativiteit en passie voor interieur en architectuur volledig tot uiting kwamen. Ik heb mijn opleiding succesvol afgesloten. Al tijdens de opleiding kreeg ik de kans om unieke en persoonlijke interieurs te ontwerpen.

Ik ben een bevlogen interieurvormgever met een verfijnde smaak, deskundigheid en bovenal een groot inlevingsvermogen. Met passie en oog voor detail ontwerp ik prachtige en persoonlijke interieurs op maat voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Mijn stijl is een eclectische mix van tijdloos, modern design in combinatie met karakteristieke elementen. Een van mijn krachten ligt in de combinatie van het ontwerpen van nieuwe meubels en het toepassen van interieurbouw op maat. Altijd in overleg met jou om samen tot het beste resultaat te komen.

Mijn passie voor het ontwerpen van een interieur waar je je thuis voelt gaat verder. Daarom geef ik een aantal keren per jaar workshops. Hierin neem ik mensen mee in het uitkiezen van de juiste kleuren, verlichting of het verkrijgen van sfeer in huis. Met het uiteindelijke doel om jou huis ook echt jouw huis te laten zijn.

Neem contact op. Bel +31 (0)6-37158755 of mail info@peggyfranssen.nl